7 اشتباه در کارآفرینی
در کارآفرینی بسیاری از خطاها ناآگاهانه اتفاق میافتد و زمانی که نتایج آن روشن میشود ، کارآفرین متوجه خطاها میشود.
در این مقاله شما را با هشت اشتباه در کارآفرینی آشنا خواهیم کرد تا بتوانید در مسیر موفقیت خود با آگاهی گام بردارید.
کارآفرینی شروع یک موفقیت است
یک کارآفرین 24 ساعت کار میکند و برای رسیدن به هدف خود تلاش میکند اما سخت کار کردن دلیل بر اشتباه نکردن نیست. بسیاری از کارآفرینان اشتباهات بزرگ و ناآگاهانهای انجام دادهاند که نتایجش به مراتب خیلی سنگینتر اتفاق میافتد.
آیا شما هم میخواهید از این دسته از کارآفرینان باشید؟
قطعا هیچ کدام از ما دوست نداریم در کارمان اشتباهات بزرگ با نتایج جبران ناپذیری داشته باشیم . پس پیشنهاد ما به شماست که این مقاله را انتها بخوانید.
اشتباه اول : حل کردن مشکلاتی که وجود ندارند!!!
بسیاری از کارآفرینان کسب و کاری را آغاز میکنند و درون آن دنبال مشکل هستند تا حل کنند و کسب و کار خود را ارتقا دهند.
این نگرش اشتباه است ، کارآفرینی موفق است که برای حل یک مشکل واقعی راه حلی پیدا کند و آن را در قالب یک کسب و کار ارائه دهد. این کسب و کار که بر پایه اصولی ایجاد شده است قابل توسعه و پایدار خواهد بود.
اشتباه دوم: رشد با سرعت زیاد
اگر کسب و کار شما با موفقیت اولیه روبرو شد ، بر وسوسههای درونی برای پیشرفت سریعتر غلبه کنید.
توسعه و رشد سریع ، یعنی پول بیشتر و سرمایه گذاری بیشتر در فروش و تبلیغات. اما توسعه سریع با توسعه هوشمندانه کاملا متفاوت است.
توسعه بیش از موعد میتواند هزینههای کلانی برای شما به وجود آورد که از عهده آنها برنخواهید آمد. بهتر است قبل از پذیرفتن وسوسهها ، بنیاد و پایههای کسب و کارتان را قوت ببخشید.
اشتباه سوم: کم کاری در بازاریابی
درحالیکه برخی از کارآفرینان خیلی زود برآورد مالی توسعه را انجام میدهند، بقیه افراد تفکر میکنند که توسعه برای آنها خود ب خودی اتفاق میافتد.
آنها فکر میکنند که مشتریانشان تنها با تبلیغات کلام کسب و کارشان را درک میکنند. در اصل، کسب و کار همیشه به بازاریابی و تبلیغات نیاز دارد. حتی بهترین ایده تولید محصول هم اگر کمی بازاریابی و علم فروش نداشته باشد با شکست مواجه میشود.
- بازاریابی ، تبلیغات و فروش چگونگی تمایز و تفاوت شما را از دیگر رقیبان نشان میدهند.
- تحقیق و بررسی کنید که چه چیزی باعث جذب مشتریان مورد نظرتان به بهترین نحو میشود.
- روشهای مختلف بازاریابی مثل SEO، PPC و بازاریابی محتوا را استفاده نمایید.
نکته مهم : سعی کنید سرمایهگذاری خود را متعادل در تمام وجوه کسب و کار انجام دهید.
اشتباه چهارم : برخورد با کارمندان
تنها مسئله این نیست که فقط کارمندان خوبی استخدام کنید، بلکه باید با کارمندان، برخورد مناسب و محترمانه داشته باشید. باید طوری با آنها برخورد کنید که مدت طولانی با شما کار کنند و به کسب و کارتان وفادار باشند.
جابجایی سریع و زیاد کارمندان در نهایت منجر به شکست کسب و کار خواهد شد. برای اجتناب از این کار، باید کارمندان خود را رهبری کنید و فرصتهای رشد و تاثیرگذاری مناسبی را برای آنها فراهم کنید.
اشتباه پنجم: ارائه دادن به جای داشتن نمونه اولیه
بسیاری از کارآفرینان روی ساخت پاورپوینتهای حرفهای، و طرح کسب و کاری که به ندرت اتفاق میافتند تمرکز میکنند و 80 درصد زمان خود را صرف تهیه و توزیع آنها میکنند.
ولی اگر یک نمونه کار یا نسخه نمایشی از کار خود داشته باشید، قطعا کار خود را خیلی قویتر خواهد کرد. اشکالی ندارد اگر فوق العاده نباشد. فقط باید به اندازه کافی برای سرمایه گذاران و مشتریان خوب و بی نقص بنظر برسد که دیدگاه شما را به عناون کارآفرین متوجه شوند.
جان رامپتون : ایده ی خوب یه چیزه و تبدیل آن به واقعیت یه چیز دیگه، من به شخصه باید چند تا نمونه کار اولیه داشته باشم.
کارآفرینان باید ایدههای خود را ثابت کنند، تا مردم برای کسب و کار آنان پول پرداخت کنند.
اشتباه ششم: کاهش منطقی هزینهها
بسیاری از کارآفرینان پیوسته مشغول کار هستند، سخت کار میکنند و خیلی سخت میگیرند. شما مجبور نیستید در همه شرایط صرفه جویی کنید.
گاهی اوقات هزینه کردن برای میز و صندلیهای جدید و نرم افزارها برای شما و تیمتان میتواند روحیه بخش و انگیزهساز باشد.
اشتباه هفتم : پذیرای شنیده نه باشید
کارآفرینان موفق میدانند که پاسخ نه در بسیاری از مواقع به معنی نه هنوز است. کارآفرینان موفق از هر مانعی ، هوشمندانه گذر میکنند.
درحالیکه دیگر کارآفرینان با برخورد به اولین مانع از ادامه کسب و کار خسته شده و بی انگیزگی بر آنان چیره میشود.
دریافت پاسخ نه از سرمایه گذار به این معنی نیست که شما هیچ وقت سرمایه لازم را نخواهید یافت. در عوض، این نشانهای برای این است که شما باید مجدد در مورد پیشنهادتان فکر کنید.