کتاب جایگاه بازاریابی شبکهای در عصر الکترونیک
کتاب جایگاه بازاریابی شبکهای :
در این کتاب با نگاهی ژرف، از نظر علمی، دلایل ظهور و گسترش پدیدهٔ بازاریابی شبکهای، جایگاه آن نسبت به تجارتهای دیگر و ارتباط کیفی آن با دنیای پیرامون، بررسی شده است. به این منظور، فصل مشترک مهمترین قوانین حاکم بر تجارتهای مدرن و بازاریابی شبکهای طرح و بررسی شدهاند. همچنین، برخی از مزایای صنعت بازاریابی شبکهای، همانند مبارزه با استعمار مدرن، ایجاد بستر فرهنگی مورد نیاز جهت رواج روحیهء کارآفرینی و ایجاد اتحاد در سطح ملی، طرح و بررسی میگردند. قصد این کتاب، معرفی بازاریابی شبکهای به عنوان حرفهای نو و شغلی متعلق به فرداست که بر خلاف اغلب حرفههای دیگر، با گذر زمان، رونق بیشتری پیدا نموده و تقاضا برای آن افزایش پیدا میکند. بنابراین دستاندرکاران آن، اعم از شرکتها و بازاریابها، رفتهرفته نقش بیشتری در جامعه پیدا نموده و در جهتدهی و تعیین میزان پیشرفت آن مؤثرتر خواهند بود.
قسمتی از مقدمه :
معمولاً رایجترین اندیشه و گفتار کسانیکه تجربه عملی صحیح این نوع تجارت را نداشتهاند بعد از شنیدن نام این صنعت، گفتن جملاتی این چنین است:
– راجع به کارای هرمی حرف میزنی؟
– آهان همون کار کلاه برداریه رو میگی؟
– آره میدونم چیه، هرمیه دیگه.
– مگه هنوز از این کارا میکنن؟
– من میدونم نمیخوای سرم کلاه بزاری. فقط از روی خیر خواهی به من میگی.
– اینطوری نمیشه پول درآورد بابا.
– هر کسی ته اون هرم باشه، ضرر کرده.
– پنیر مجانی، فقط توی تله موشه داداش.
برای کسانی که در مرحلهء تحقیق و تصمیمگیری قبل از شروع این تجارت بوده یا به تازگی به این صنعت پیوسته یا مدتی است که بدون گرفتن نتیجه مشغول به فعالیت میباشند، شنیدنِ هر یک از جملات فوق میتواند بسیار ناامید کننده بوده و باعث گردد تا با سرخوردگی، به سرعت در تصمیم خود تجدید نظر نمایند.
اما آیا این جملات صحیح بوده و بر پایهء منطق استوارند؟ یا اینکه محصول اطلاعات ناقص، برداشتهای سطحی و شایعههای معمول میباشند؟ آیا پاسخی منطقی برای این نظرها وجود داشته و آیا میتوان اثبات نمود که بازاریابی شبکهای تجارتی واقعی، بسیار جدی، مفید و سودآور است؟ آیا میتوان گامی پیشتر نهاد و برایشان توضیح داد که دلایل و استدلالهایشان، فاقد مبناست؟ و از این فراتر، آیا میتوان به آنها اعلام خطر نمود که همانگونه که چاپارها، آهنگران، نیزهسازان، متخصصان ارسال تلگراف و خانها از صفحهء اجتماع محو شدهاند، حرفهء آنها نیز به زودی، از فهرست مشاغل خط خواهد خورد یا ماشینها جایگزین آنها خواهند گردید.
این کتاب پس از ارائهء تعریفی جامع و زیبا از تجارت شبکهای، جوابهای متفاوت و مناسبی برای سؤالهای بنیادین زیر که هر نتورکری دیر یا زود، با آن مواجه خواهد شد، ارائه می نماید:
– ریشهء این اختلاف نظرها و تقابل دیدگاهها چیست؟
– یک نتورکر کیست؟
– شغل نتورکر چیست و از چه راهی پول در میآورد؟
– آیا فرد مؤثری در جامعه است؟
– آیا شغل او یک شغل کاذب است؟ یا آیا جامعه به او نیاز دارد؟ همانگونه که به نانوا، معلم و یا استاد دانشگاه نیازمند است؟
– جایگاه صنعت بازاریابی شبکهای کجاست؟
– دلایل رشد این صنعت چیست؟
– ارکان رسیدن به موفقیت در صنعت بازاریابی شبکهای و پیشنیازهای آن چیست؟
– چه کسانی زودتر به موفقیت میرسند؟
– و در نهایت، جایگاه نتورکرها، در دنیای جدید آینده چه خواهد بود؟
همچنین، برخی از مزایای صنعت بازاریابی شبکهای، همانند مبارزه با استعمار مدرن، ایجاد بستر فرهنگی مورد نیاز جهت رواج روحیهء کارآفرینی و ایجاد اتحاد در سطح ملی، طرح و بررسی میگردند. هدف دوم و جانبی این کتاب، ورزیده ساختن ذهن نتورکرها، برای شناسایی و تشخیص چالشها و الگوهای تغییر، به محض پدیدار شدن میباشد تا بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن، بهترین راه حل و استراتژی را انتخاب، برنامهریزی و اجرایی نمایند.
خلاصهء مطالب کتاب
در فصل اول کتاب جایگاه بازاریابی شبکهای در عصر الکترونیک، راجع به بازاریابی شبکهای و لزوم داشتن نگرش و دیدی جامع در رابطه با هر تجارتی از جمله همین تجارت، مطالب مختصری ارائه شده است. سپس سؤالی کلیدی طرح شده است که باعث شکلگیری دیدگاه خود من نسبت به این تجارت و جایگاه اجتماعی آن گردید.
در فصل دوم، به عنوان پیشنیاز، به یکی از مهمترین ارکان زندگی و تمدن، به نام «قدرت» پرداخته خواهد شد. زیرا تنها با درک مفهوم و جایگاه «قدرت» است که میتوان زمان حال را تحلیل و آینده را پیشبینی نمود.
در فصل سوم کتاب، موج اول و تعاریف مربوط به آن، به عنوان مبداء حرکت در نظر گرفته شده و سپس در فصل چهارم، با بررسی موج دومِ تمدن، به قوانین حاکم بر کشورهایی که در دوران صنعتی گرفتار آمدهاند، پی خواهیم برد. به زبان دیگر، شاخصهای تشخیص و تمیز سیستمها و نظامهای موج دومی را خواهیم شمرد. همان قوانینی که در مواجهه با پدیدههای نوظهوری همچون بازاریابی شبکهای، باعث ایجاد مقاومت میشوند.
در فصل پنجم، به بررسی شاخصهای عصر الکترونیک، تبعات آن و ساختار متفاوت و نوین تجارتها و سیستمهای موج سومی، پرداخته شده است. در این فصل، با کمی هوش و درایت خواهیم دید که قوانین و تعاریف حاکم بر مدل تجارت بازاریابی شبکهای، همسویی و تطابق عجیب و غیر قابل انکاری با شاخصها و تعاریف موج سومی دارد که البته اصلا هم تصادفی نیست. بنابراین همهء نتورکرها، میتوانند از این اصول، به نفع بهبود تجارت و گسترش تیم خود، استفاده نمایند.
در فصل ششم، با مقایسهای سریع، بین هر سه دورهٔ تمدن و الگوهای جهش و تغییر مابین آنها، از یک طرف بیشتر با تفاوتهای مفهومی، مابین موج سوم و دوم آشنا شده و برای پذیرش قوانین عجیب و متفاوت موج سوم، آمادهتر گشته و از طرف دیگر، به دلایل رشد و پیشرفت تجارت بازاریابی شبکهای، پی خواهیم برد. در این فصل، دلیل نیاز به فراموشیِ دانستههای فعلی، برای رسیدن به موفقیت و به قول معروف «خالی کردن فنجان» و همچنین بعضی مفاهیم کلیدی، مانند «بیکاری»، «موفقیت»، «تغییر»، «سرمایه»، «کار و بیکاری» و «توسعه» بررسی خواهند شد.
فصل هفتم، ادامهء مطالب فصل شش است که به دلیل اهمیت زیاد آن، در فصلی جداگانه ارائه گردیده است. در این فصل با نگاهی متفاوت به مکانیزم «بازار» – که نقطهٔ عطف بین گذشته و آینده است – به شاه کلید تفاوت و شاهکار انقلابی موج سوم که دلیل قدرت بلا منازع صنعت بازاریابی شبکهای است واقف خواهیم شد.
در فصل هشتم، ابتدا ریشهء دغدغهها و نگرانیهای افراد، در مواجهه با مدل تجارت صنعت بازاریابی شبکهای، بررسی شده و در ادامه به نتایجی حیاتی و تعیین کننده، برای روال عملی این تجارت، خواهیم رسید. سپس، به سؤال بزرگ، جوابی جامع و مانع، داده خواهد شد. در ادامه، بخشی دیگر از چهارچوبهای ذهنی مورد نیاز، برای رسیدن به موفقیت در این صنعت و موانع موجود در مسیر، اشاره خواهد گردید.
فصل نهم، با توجه به آمار و ارقام موجود، به بررسی پتانسیلهای بازاریابی شبکهای در خاورمیانه، سپس فرصتها، تهدیدها و برخی از مزیتهای بیشمار آن برای کشورهای پیشرو میپردازد. مزایایی، همانند مبارزه با استعمار مدرن، ایجاد روحیهء مسؤلیتپذیری و کارآفرینی، توزیع عادلانهتر ثروت و غیره.
در فصل آخر، این صنعت به عنوان فرصتی طلایی در مواجهه با چالشهای دولتهای در حال گذر از موج اول به سوم بررسی خواهد گردید.
شناسنامهء کتاب جایگاه بازاریابی شبکهای در عصر الکترونیک :
عنوان: جایگاه بازاریابی شبکهای در عصر الکترونیک
مولف: مهراب صدوقیانزاده
ناشر: انتشارات دریچهء نو
ویراستار ادبی: پروانه آسودهفرد
ویراستار: عارف قزوینی
چاپ اول: پاییز ۱۳۹۳
شمارگان: ۵،۰۰۰ نسخه
شابک: ۹۷۸-۹۶۴-۹۹۴۵-۸۳-۸
قیمت: ۱۵،۰۰۰ تومان
شما می توانید این کتاب را از طریق فروشگاه آنلاین MLMSTUDY تهیه کنید.
با سلامواحترام .
یک هفته می باشد که اینترنتی کتاب را خریداری نمودیم ولی هنوز به دستمان نرسیده …
سلام. بسته شما 1 روز بعد از سفارش ارسال شده است. از طریق پشتیبانی پیگیری کنید.