مصاحبه اختصاصی با آقای مهراب صدوقیانزاده
آقای مهراب صدوقیانزاده متولد ۱۶ مهر ۱۳۵۷ است. او در رشتهء مهندسی کامپیوتر تحصیل نموده. زمانی که در بهار سال ۸۱ بازاریابی شبکهای را آغاز نمود، دارای تجربیاتی در زمینههای برنامه نویسی و تحلیل سیستم بود. وی فعالیت خود را در زمینهء بازاریابی شبکهای در پاییز سال ۸۳ در تهران به خاطر به وجود آمدن مسائل قانونی متوقف نمود. سپس در پاییز سال ۸۴ به کشور امارات متحدهء عربی رفت تا به فعالیت خود در آنجا ادامه دهد. اما در اوایل سال ۸۵ به دلیل متوجه شدن یک سری مسائل و مشکلات دربارهء شرکتی که با آن کار مینمود، فعالیت خود را به حالت تعلیق درآورد. در نهایت در پاییز همان سال تصمیم گرفت که به صورت کامل فعالیت خود را متوقف کند و بنابراین در زمستان قرارداد کاری خود را با شرکت کنسل نمود زیرا باور داشت که شرکت سالمی را جهت همکاری انتخاب ننموده زیرا آن شرکت به خاطر نداشتن خدمات و سرویس مناسب باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای افراد فعال در زمینهء بازاریابی شبکهای شد. وی از آن زمان شروع به اطلاع رسانی دربارهء متدها و روشهای صحیح بازاریابی شبکهای و شرایط و ضوابط لازم برای شرکتهای نتورک نمود.
متن مصاحبه اختصاصی وب سایت MLMSTUDY با آقای مهراب صدوقیانزاده فردی با تجربه در حوزه نتورک مارکتنیگ و نویسنده کتاب جایگاه بازاریابی شبکهای در عصر الکترونیک
با عرض ادب و احترام محضر حضرتعالی سوالاتمون رو با اجازتون شروع می کنیم
غیر از بازاریابی شبکه ای، تجربه و سابقه ای در این زمینه ندارم
از خرداد ۱۳۸۱
طبق قوانین مدون بازاریابی شبکه ای که توسط سازمان جهانی فروش مستقیم (DSA.ORG) ترویج میگردد، فروش محصولات، به قیمتی گرانتر از بازار و سعی در ساختن شبکه ی انسانی بجای فروش محصولات، باعث تمایل شرکتها به سمت فعالیتهای هرمی خواهد شد. طبیعی است که در پیش گرفتن سیاستهایی، خلاف مطالب مذکور باشد، باعث اقدامات پیشگیرانه خواهد گردید.
مسلما هر دوی این عوامل مزیتهای رقابتی اصلی شرکتها خواهد بود اما شرط لازم برای ورود به فضای این نوع تجارت نمیباشد. محصولات باید مصرفی و کاربردی باشند به گونه ای که برای فروش آنها احتیاج به ایجاد نیاز در مشتری نباشد.
اختراع دوباره ی چرخ معضلی است که به وضوح در همه ی سطوح به چشم می خورد. بنابراین راه حل آن، استفاده از دانش و قوانین روز دنیاست.
عدم احساس امنیت شغلی و عدم کسب سودهای وعده داده شده بزرگترین مشکل بازاریابان هست و نرخ بالای ریزش یا جابجایی افراد به همین دلیل می باشد.
این صنعت پس از ورود به هر کشوری، طی چند دهه راه خود را پیدا کرده است. امیدواریم که با وجود سعی و خطاهای فراوان، همین مسله برای ایران هم تکرار گردد.
ببینید یکی از تعاریف کلاسیک برای بازاریابی شبکه ای حذف واسطه هاست. جدای از این مسله که این تعریف چقدر علمی و صحیح میباشد،یک نگاه صفر یا صد به این موضوع کاملا اشتباه و غیر منطقی است. قرار بر این است که بازاریابی شبکه ای واسطه ها را به حداقل برساند و به هیچ عنوان به این معنی نیست که اکر حتی یک واسطه هم وجود داشت بنابراین دیگر بازاریابی شبکه ای نیست! این توقع بسیار اشتباه و غیر منطقی است که از افراد و شرکتهایی که توانایی و تجربه در فروش دارند توقع داشته باشیم که توان تولید را نیز داشته باشند صرفا و فقط و فقط چون ۱۵ سال پیش، یک تعریف کلاسیک بازاریابی شبکه ای بین مردم رواج پیدا کرد. شاید بهتر باشد برای روشن شدن موضوع این مثال را بزنیم که بقالی ها را مجبور کنیم که لبنیات خود را خود تولید کنند!
این تغییرات مانند این است که اداره جات دولتی هفته ای یک بار سمت و نحوه ی محاسبه ی حقوق و دستمزد خود را تغییر دهند! کاش حداقل این تغییرات رو به مثبت بود!
از انجایی که در حال حاضر در هیچ شرکت ایرانی فعالیتی ندارم، برای فعالیت افراد، نمیتوانم توصیه ای داشته باشم.
یکی از سایتهایی است که با هدف بالا بردن سطح فرهنگ عمومی در این صنعت در حال فعالیت است. امیدوارم این سایت بتواند تا در اینده نقش بسیار پر رنگی را در اطلاع رسانی و جهت دادن به بازاریابی شبکه ای ایران ایفا نماید.
MLMSTUDY : امیدواریم با کمک شما بتوانیم روز به روز در اطلاع رسانی و خدمات بازاریابی شبکه ای پیشرفت داشته باشیم.
با تشکر از زمانی که در اختیار ما قرار دادید، این ارتباط ادامه خواهد داشت. انشاا… در مصاحبه دوم در خدمت شما خواهیم بود با مبحثی جدید و برنامه ای ویژه تر …
آرزومند موفقیتهای روزافزون برای حضرتعالی
شما بازدید کنندگان عزیز می توانید سوالات خود را برای مصاحبه دوم که به صورت تصویری تهیه می شود برای ما ارسال فرمایید. همچنین می توانید اشخاص مورد نظر خود را برای مصاحبه های بعدی ما پیشنهاد دهید. با تشکر